2013. április 27., szombat

EX TURPI CAUSA NON ORITUR ACTIO: ÁPRILISI KÖVETELÉSEK

TÖRVÉNYTELENSÉG JOGOT NEM ALAPÍT 
EX TURPI CAUSA NON ORITUR ACTIO

El a kezekkel a helyi földektől!

 

Legyetek Hősök a Bosnyák téren
2013. április 30-án 18:00 órától!
GAZDÁK! VÁROS ÉS VIDÉK!
SZÖVETSÉGBE!

A MUNKA ÜNNEPE ELŐTT EGY NAPPAL
semmi mást nem tehettünk értünk és értetek, mint ezt!

A MUNKA ÜNNEPE ELŐTT EGY NAPPAL KÖVETELJÜK EGYÜTT A BOSNYÁK TÉREN, A NEMZETI FÖLDALAPKEZELŐ BUDAPESTI SZÉKHÁZA ELŐTTI TÉREN, HOGY
 1. AZ NFA NE KÖLTSE AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT TÖRVÉNYTELENSÉGEKRE, A TÖRVÉNYTELENSÉGEK LEPLEZÉSÉRE, VONJA VISSZA AZ "ŐRZŐ-VÉDŐKET" ÉS HAGYJA A HELYIEKET MEGMŰVELNI A FÖLDET!
 2. A FÖLDET, AMIRE TÖRVÉNYTELENÜL SZERZŐDIK AZ NFA IDEGENEKKEL,
  A FÖLDET, AMELYET GONDATLANUL, MŰVELETLENÜL HAGYNA INKÁBB, MINTHOGY HELYIEK VEGYÉK MŰVELÉSBE VÉGRE,
  A FÖLDET, AMELYET MOST KOMMANDÓSOKKAL VÉDETNEK, HOGY NEHOGY MEGMŰVELHESSÉK A HELYIEK,
  A FÖLDET, AMELYET MÁR-MÁR PROSTITUÁLNAK AZZAL, HOGY MÉG VÉLETLENÜL SEM HELYBÉLIEKET KÍNÁLGATNAK SZERZŐDÉSEKKEL,
  KÖVETLEJÜK, NE MÁSNAK, HANEM A HELYIEKNEK ADJÁK HASZONBÉRBE ÉS
  NEM EGYETLEN ÉVRE, AHOGY A HATALOMGYAKORLÓK SEM EGYETLEN ÉVRE KAPTÁK A LEHETŐSÉGET UGYANCSAK "HASZONBÉRBE", RENDELKEZÉSRE!
 3. KÖVETELJÜK, HOGY RENDELKEZZENEK VÉGRE, DE NE A HELYIEK ELLEN, NE A HELYEIK FEJE FELETT ÉS NE TÖRVÉNYTELENÜL, MÉG EGY PILLANATRA SE TÖRVÉNYTELEN'!
 4. VESSÜNK EGYÜTT VÉGET AZ NFA TÖRVÉNYTELENSÉGEINEK ÉS KÖVETELJÜK EGYÜTT, HOGY TÁVOZZÉK AZ NFA TELJES VEZETŐSÉGE!
 5. KÖVETELJÜK, HOGY A KORMÁNY ÁLLÍTSA HELYRE A TÖRVÉNYESSÉGET, HOGY A HELYIEK VETHESSENEK ÉS ARATHASSANAK A HELYI FÖLDEKEN!
 6. KÖVETELJÜK, HOGY HAGYJÁK BÉKÉN DOLGOZNI A HELYIEKET, JÁRJANAK VÉGRE ABBAN KÖZRE, HOGY MAGYARORSZÁG ELSŐ HELYREÁLLÍTOTT KÖZBIRTOKOSSÁGA HIVATALOSAN IS MEGSZÜLETHESSÉK MÁJUS ELSEJÉRE!
 7. KÖVETELJÜK, HOGY SZÁMOLJON EL A VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTER AZZAL, HOGY ENGEDHETTE, HOGY AZ NFA MINDMÁIG ELKÖVESSE EZEKET A TÖRVÉNYTELENSÉGEKET!
 8. KÖVETELJÜK, HOGY SZÁMOLJON EL A MINISZTERI BIZTOS, HOGY NEM JUTOTT ESZÉBE, HOGY EGYSZER IS BESZÉLJEN A HELYIEKKEL ÉS HOGY ENGEDHETI, HOGY HATALMI ESZKÖZÖKKEL AKADÁLYOZZA MEG AZ NFA KAJÁSZÓT ABBAN, HOGY MEGMŰVELHESSE AZT A FÖLDET, AMI A KORMÁNYPROGRAM ÉS AZ ELKÖVETETT TÖRVÉNYTELENSÉGEK FELTÁRÁSA OKÁN IS MÁR CSAK KAJÁSZÓIAKAT ILLET!
 9. KÖVETELJÜK, HOGY SZÁMOLJON EL MOST MÁR AZ ÜGY MINDEN FELELŐSE, HOGY MIT TETT A TÖRVÉNYESSÉG HELYREÁLLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, AKIK MIATT BÍRÓSÁGHOZ KELLETT FORDULNUNK ÉS BÜNTETŐ FELJELENTÉST KELL TENNÜNK, HOGY HELYREÁLLÍTHASSUK A TÖRVÉNYESSÉGET!
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése