2013. április 24., szerda

Előzetes válasz az NFA tegnapi akciójára és közleményére - Megállj NFA (felvétellel)!

Tisztelt Szerkesztőségek!
Tisztelt Echo TV Szerkesztősége!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tegnapi sajtótájékoztatónkon tapasztaltak után és az ECHO TV szerkesztőjének a helyszínen átadott, a mai napon nyilvánosságra került NFA nyilatkozatára az esti órákban lesz módunk részletes választ adni.

Előzetesen bejelentjük, hogy az utóbbi napokban napvilágra került tényekre és az NFA nyilatkozatára alapozva a holnapi napon büntető feljelentést teszünk az NFA elnöke ellen okirat hamisítás, törvénytelen szerződésmódosítás, hatalommal való visszaélés, állami vagyon gondatlan kezelése és a nyilvánosság szándékos megtévesztése alapos gyanújával.


Már nem mondható, hogy példátlan, de már vérlázító eset történt tegnap az NFA budapesti székháza bejárati ajtajában tartott sajtótájékoztatónk keretében az ECHO TV, az ATV kamerái előtt, a Népszabadság jelenlévő szerkesztőjének és két független országgyűlési képviselő, Vágó Gábor és Lengyel Szilvia szeme láttára, füle hallatára és mélységes felháborodására, megrökönyödésére. Az történt, ami ellen már több, mint egy éve küzdünk. Nem történt más, csak az, ami már a mindennapok törvénytelensége. Az NFA nem tett eleget törvényi kötelezettségének annak ellenére sem, hogy jogerős a bírósági ítélet, hogy nem titkolhatja tovább a pályázati eredményeket és szerződéseket. (Lásd: Népszabadság 2013. április 4.-i száma 2. oldal: Petíciót hoztak a gazdák Budapestre és az alábbi ATH Híradó felvételt!)

Az NFA tisztviselői nem mertek szemébe nézni a Kajászói Gazdatanács képviselőinek, sem a Gazdatanácsok Szövetsége képviselőinek. Nem léphettünk be az épületbe, annyira meg voltak rémülve. Féltek. Féltek találkozni azokkal, akikkel szemben sorozatban követik el törvénytelenségeiket. Hívták a sajtó képviselőit, csalogatták az országgyűlési képviselőket, de csakis nélkülünk, de ők egyöntetűen álltak ki a Gazdatanácsok Szövetsége és a Kajászó Gazdatanács mellett, hogy nélkülünk nem mennek be, nem kívánnak találkozni az NFA elnökével! Sem az ajtó előtt, sem az ajtón belül nem merték átvenni az elektronikus levélben korábban elküldött követeléseinket!

Tisztelettel kérjük az ECHO TV szerkesztőségét, hogy amennyiben lehetséges, hozzák nyilvánosságra a helyszínen készített felvételeiket, Vágó Gábor és a Gazdatanácsok Szövetsége tagjainak tegnapi nyilatkozatait!
Részletes sajtónyilatkozatunk és hírek a Gazdatanácsok Szövetsége várható lépéseiről a törvényesség helyreállítása érdekében az esti órákban várható.

Tisztelettel:

Dr. Boór Ferenc
+36302038648
Gazdatanácsok Szövetsége titkára
http://gazdatanacs.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése