2013. április 27., szombat

A Szabad Magyarországért Mozgalom közleménye

A Gazdatanácsok Szövetségének legutóbbi (2013. 04. 24.) tényfeltáró közleménye igazolni látszik, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet figyelmen kívül hagyja a helyi gazdák földszerzési igényét.

Felkérjük Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy világíttassa át az NAF* tevékenységét, annak eljárási rendjét, és a meghirdetett célok megvalósulását.


Megítélésünk szerint szükséges lenne az érintett szervezetek; a NAF* és a Gazdatanácsok Szövetsége között mielőbbi egyeztető megbeszélésre, és egyezségre jutni egy olyan átlátható földpályázati rendszer elfogadásában, amely esélyt ad a helyi kisgazdáknak a földszerzésre és nem ad lehetőséget a hivatalnak a statisztikai trükközésekre és manipulációkra. 

Mint az SZMM elnöke, és mint az újjá szervezett Kisgazdapárt XV. kerületi szervezetének elnöke felhívom a kormányzó pártok figyelmét, hogy a városi lakosság érdeklődéssel figyeli a Fidesz-KDNP vidékpolitikáját, ami jelentősen befolyásolhatja a következő választások eredményét.

Takács András
MTI-OS közlemény

* A NAF alatt a levél írója természetesen az NFA rövidítésű Nemzeti Földalapkezelőt értette - Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése