2013. április 4., csütörtök

Tegye mindenki a dolgát, s viselje saját arcát - "Gazdatanács" védve

Remélhetőleg ezzel pont kerül a - szó szerint - képtelen (képmutató, arctalan, arcátlan, ...) helyzet végére. Erkölcsileg igen mélyre süllyedt és következmények nélküli országunkban - persze - csupán csak
REMÉLHETŐLEG

----------------------- Sajtónyilatkozat és üzenet minden érintettnek -----------------------
Tisztelt Szerkesztőség!
Tisztelt Honfitársak!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gazdatanácsok egységes szervezése érdekében az alábbi "domain" címeket foglaltuk le:
                                      gazdatanacsokszovetsege.hu
                                      gazdatanács.hu
                                      gazdatanacs.hu
                                      gazdatanácsok.hu

Mindezeken túl megérkezett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának válaszlevele, melyben igazolják, hogy a
GAZDATANÁCS /ÁBRÁS/

megjelölést csak az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület (mint a Gazdatanácsok Szövetsége jogi képviselője) jogosult használni, használatát engedélyezni.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal válaszlevele

Indoklás:

Majd két hónapja, közvetlenül a Gazdatanácsok Szövetsége kajászói alakulógyűlése után adtunk hírt először arról a veszélyről, hogy néhányan, de különösen Komárom-Esztergom megyében egy kör, a Gazdatanácsok kajászói Szövetségét és alapelveit is felrúgva kezdett más mozgalmat gazdatanács név alatt szervezni. Egy hónappal ezelőtt megismételtük az ezzel kapcsolatos felhívásunkat. Egy tatai föld fórum keretében e csoport egy tagja odáig ment, hogy bejelentette, levédte a maga számára a gazdatanacsok.hu domain nevet. A gazdatanacs.hu név akkor már foglalt volt, mivel az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület (saját költségen) elkezdte már e domain név alatt a Gazdatanácsok Szövetsége jövőbeni honlapjának szerkesztését.

Az Egyesület teljesítve a 2013. február 2.-i alakulógyűlés felhatalmazását, hogy továbbra is nyújtson erejének megfelelő jogi képviseletet a még be nem jegyzett, ám annál inkább létező és tisztességesen már 8 megyére kiterjedő tagsággal szerveződő Gazdatanácsoknak és azok szövetségeként megalakult Gazdatanácsok Szövetségének, védjeggyel ellátott szabadalmi védelmet kért a Gazdatanács fogalom használatára.

Kérjük, hogy tudatosítsák, amennyire csak tehetik, minél szélesebb körben, hogy Gazdatanács csak egyféle van, olyan, amely az első, a Kajászói Gazdatanács nyomdokaiba, velük és a megalakult többi Gazdatanáccsal egységes (elvszerű) szövetségre lépve, minden felső vezetést, felső szervezetet (járási, megyei, ...) magától elhárítva, nyíltan, egyenesen, pártoktól és pártoskodástól függetlenül küzd a települési Gazdatanácsok jogaiért, a gazdák, a vidék érdekvédelmének megteremtéséért. Olyan, amelyet a Gazdatanácsok Szövetsége alapokmányaként egyhangúlag elfogadott egységes Gazdatanács bejelentő irat szerint alapítanak a gazdák és működtetnek.

Kérjük, mindenki ebben a szellemben tegye a dolgát a továbbiakban!

Tisztelettel:
Tamási Béláné (képviselő)
Dr. Boór Ferenc (titkár)
Gazdatanácsok Szövetsége

ui: Örök TANMESE ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése