2013. május 25., szombat

Üzenet kicsiknek és nagyoknak egyaránt - az út megadatott!

Tisztelt Gazdák!
Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Gazdatanácsok Szövetsége Tagok! 

A Gazdatanácsok Szövetsége nevében a jogi képviseletre felkért Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület által feljelentett NFA mindent megtesz, hogy elkaszálja a törvénytelenségek ellen fellépő Kajászói és Bábonymegyeri Gazdatanácsok tagjait. Miközben temetnünk kellett azt, aki életével, tetteivel és utolsó közszereplésével is példát mutatott, szövetségünk néhány cselekedni sem rest vagy bátor tagja bírósági végzéseket és idézéseket tartalmazó borítékokat nyitogatott.

Mi továbbra is biztosítani szeretnénk Benneteket, hogyha sikerül is azoknak, nekik elérni bármit is ideig-óráig, ami egyesekben még mindig csak félszre adna okot, a példa, amit Kajászó és Bábonymegyer mutatott, amiért Rácz Sándor, az "Utolsó Nagy Magyar", ha már betegen is, de még Kajászóra utazott, végül győzedelmeskedni fog. A törvénytelenségeket agyonmagyarázással, politikai vádaskodásaival és fenyegetőzéssel leplező és fedező Sebestyén Róbert NFA elnök, Fazekas Sándor miniszter, Budai Gyula államtitkár és Szabó Csaba kormánybiztos, ... a Parlament mezőgazdasági bizottságának ez ellen szót nem emelő minden tagja, ... minden pártvezényszóra szavazó felelni fog. A nagy kérdés csupán az, hogy MIKOR?

NOS - HONFITÁRSAK - MIKOR?
Mert végtére is ahogy kétféle ember van csupán, úgy pontosan kétféle út is létezik e Nap alatt: a beszélt és a megtett  út. Ennyi, amihez igazodhatunk mi is, akik kezdeményeztük, ha nincsenek, akkor hát legyenek minden településen, de nem felülről vezényelt, hanem alanyi jogon, a már 5 éve helyben élő és gazdálkodó magyar emberek által nyíltan és vállaltan megalapított és minden birtokpolitikai kérdésben vétó joggal bíró, helyben cselekedni is képes


GAZDATANÁCSOK!

Törvényt hozhat és megszavazhat bármikor bárki, akit a többség a választásnak nevezett bolhacirkuszon megszavazott, de a földön járó és helyben lakó embert legyalázókra "rút rúd"  csupán az, ami - előbb, vagy utóbb, de hamarosan -  járni fog. Mert ami jár, az jár! S a rúdra rátalál mind, akit meghallgatni, elfogadni elmulasztottak a rátarti, pökhendi pártnyikok. Hatalmon kívül vagy belül? Ez is elévül, ha a kérdésre lesz is válasz, nyilvánvaló:

MIKOR?

 

Gazdatanácsok Szövetsége Titkársága

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése