2013. május 8., szerda

Utolérünk benneteket, ezt biztosra vehetitek (felvétel)

Utolérünk benneteket, az NFA pályázati rendszerét fenntartó és mögötte meghúzódó jómadarak, ezt biztosra vehetitek, mert "előbb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát"!
Nem új hír, csak bizonyított, hogy Sebestyén Róbert és az NFA hazudott,
hisz az NFA hazudik, sőt, rezzenéstelenül és arcátlanul az NFA hazudni fog,
míg a rendszerbe porszem nem kerül! Róbert! Már porzik! Sőt, porzani fog!

Vegyünk csak egy példát (megint, de csak egyet) az NFA hetekkel ezelőtti sajtónyilatkozatából, amivel telekürtölték a sajtót (http://www.nfa.hu/hirek/az_nfa_megbizasi_szerzodeseket_kotott):

"Az NFA felhívja a figyelmet, hogy az elmúlt napokban a megbízási szerződést többször is tévesen kényszerhasznosításnak nevezték. A hatályos jog nem ismeri a kényszerhasznosítás fogalmát. ..."

Nocsak-nocsak! Pillantsunk csak bele Sebestyén Róbert levelébe, amelyben törvénytelenül - és szokásához híven fű alatt, avagy titokban - eljárást indított a kajászói fiatal gazda, Böcsödi Gergely ellen (https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dQ3ZNMW9KLXY1QVk/edit (birtokvédelem2.pdf)):
"... hogy folyamatban tartsák az NFA által haszonbérletbe és/vagy kényszerhasznosításba adott termőföld-területek elfoglalását ..." 

Döntse már el Róbert!
Akkor most volt, van vagy lesz kényszerhasznosítás? Mire ez a sok szájtépés és cinkelt laposztás?! Nem az a lényeg, hogy mi hogyan fogalmazzuk meg, hanem az, hogy Önök folyamatosan törvénytelenek, azaz hiába csűri-csavarja a szót. Hazug itt már minden, amit az NFA falai közt összehord.
Közelít a "Sebes Tény"!
Ha már az alap törvénytelen volt, akkor az is törvénytelen, amit arra épített, Róbert!

És most térjünk vissza a forrás eseményekhez, s a bábonymegyeriekhez, akiket ... úgy-e emlékeznek még az olvasók, hogy mivel is fenyegettek meg: HA POFÁZTOK MEGDÖGLETEK!

Nem. Nem döglenek meg. Hanem inkább - előbb, mint utóbb - rendet tesznek Bábonymegyeren. Mert nincsenek egyedül. Mert gyáva kussolás és sűrű nyelvcsapások helyett szövetséget kötöttek más települések gazdáival, más Gazdatanácsokkal a Gazdatanácsok Szövetségében. A Szövetségben, amelynek nincsenek választási és pártpropaganda céljai. Sőt, legfőbb célkitűzése mindenek felett, hogy a helyi földek felett egyetértési joggal a Gazdatanácsok rendelkezzenek! Aki bújt, aki nem - lassan, de biztosan - megyünk, haladunk, hogy a Napnál is világosabb legyen, hogy az NFA haszonbérleti gyakorlata hazug és törvénytelen.

Jogot a Gazdatanácsoknak!

És hamarosan utolérünk benneteket: TI TÖRVÉNYTELENEK!
Mert az igazság nem szolgáltatás, hanem törvény, mint a tömegvonzás. Már csak egy hajszál választ el csupán a szembesüléstől benneteket!

ATV HÍRADÓ FELVÉTEL, 2013.05.07. 18:10

„Ha pofáztok, megdögletek” - Földönfutóvá váltak a helyi gazdák?

Egy négyzetcentiméternyi földet sem művelhetnek az állami tulajdonból azok a bábonymegyeri gazdák, akik alig két hónapja azzal váltak ismertté, hogy a kapujukra a „ha pofáztok, megdögletek” feliratot festette valaki. A két gazda egy hónapja akasztófát állított a területre, ezzel is jelezve, hogy halálra vannak ítélve, ha nem jutnak földhöz. Ám csak annyit sikerült elérni, hogy az NFA végül eredményt hirdetett. Földet azonban – egy kivétellel – a helyi gazdák közül senki sem kapott.
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése