2013. május 7., kedd

Ha kell, kétszer mondjuk: törvénytelenség jogot nem alapít

Az élet, a föld örök törvényeit nem ír(hat)ja felül holmi jogszabály

Élet ellenes cselekedetnek nincs és nem is lehet jogalapja!

A végtelenül értetlen, mondhatni már szándékosan csökkent felfogó képességűeknek válaszul:
  1. Mára bizonyítást nyert, hogy az NFA és a kormány is tisztában volt és van azzal, hogy törvénytelen szerződést kötött Kiss Árpáddal a kajászói 0124/1 és 0122/1 helyrajzi számú területre 2012. február 1-én, amelyet azóta sem vont vissza annak teljes jogi következményét vállalva.
  2. Mára már az is bizonyított, hogy miután az NFA és a kormány nem volt hajlandó ezt beismerni, a kajászói gazdák élve Magyarország Alaptörvényében biztosított alapjogukkal, gondoskodtak arról, hogy a törvényesség helyreállítása megtörténhessék.
  3. Mára már az is világos mindenki számára, hogy az NFA törvénytelensége semmilyen jogot nem biztosít az NFA-nak arra, hogy a kormány kifejezett felszólítása ellenére a törvénytelenség megszüntetése, felszámolása, a következmények vállalása nélkül rendelkezzék a terület felett, következésképpen minden 2012. október 17. óta elkövetett cselekedete, s főként az élő kultúra megsemmisítése törvénytelen az NFA részéről.
  4. Budai Gyula államtitkár Fazekas Sándor miniszterrel és Szabó Csaba kormánybiztossal együtt kell, hogy elszámoljon azzal, hogyan engedhette meg azt, hogy az NFA életellenes cselekedettel és nem jogi eszközökkel szerezzen érvényt vélt jogainak, ugyanis ehhez, ahogy a törvénytelenség leplezéséhez sem volt semmilyen jogalapja, ugyanis: törvénytelenség jogot nem alapít!
Bábonymegyertől a megyei bábokig


Az NFA jelen pályázati rendszerével egy deka földet se tovább senkinek!
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése