2013. február 26., kedd

Újjáalakult a Kömlődi Gazdatanács

Korábban adtunk arról hírt, hogy az előzetesen meghirdetett kömlődi januári Gazdatanács fórumon már zavart keltett egy külső rászervezés, amit akkor - hittük - sikerült megoldani.

Kömlődön a tisztesség öntött tiszta vizet a gyanakvással szennyezett pohárba
 
Azóta kiderült, hogy a jovomagyarorszag.hu oldalon hirdetett ismeretlen személyekből álló, de magát Komárom-Esztergom Megyei Gazdatanácsként és Gazdatanács Mozgalomként is nevezők háttérmunkásai zavarták össze a helyi gazdákat.

Időközben a helybeliek rendezték az ügyet és ahogy azt eredetileg is tervezték, a Kajászóról kiindult és a 2013. február 2-án megalakult Gazdatanácsok Szövetsége keretében alakították meg a Kömlődi Gazdatanácsot, melynek képviselőjévé Keszler Sándort választották, aki a januári, több település gazdái között másfél héttel előbb meghirdetett és 30-40 fő részvételével rendezett fórum egyik szervezője volt.

Minden elismerésünk a kömlődi gazdáké.

Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

1 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a gazdáknak ez úton is , Kajászón jó helyen vagytok, itt magatok döntötök a ti ismert problémáitokról, nem szol bele senki de, ha gond van rögtön jeleztek Kajászónak vagy a Fejér szövetségnek és Ők rögtön mozgósítanak mindent az ügy érdekében.
    MI már tapasztaltuk az önzetlen segítséget, az aktív sajtót a jógisegítséget, igaz emberi hozzáállást, szóval mi itt BÁBONYMEGYEREN csak tényleg jót tudunk visszaigazolni.

    Üdvözlettel a Bábonymegyeri Gazdatanács képviselője

    Horváth János és Gazdatársai

    VálaszTörlés