2013. február 6., szerda

Árajánlat kérés a közszolgálati médiától

Tisztelt Szerkesztőség!

Tekintettel a február 1.-től folyó agrárkamarai választásnak nevezett listás szavazatszedési és legalizálási eljárásra, a Gazdatanácsok Szövetsége alapító tagjai árajánlatot kérnek a közszolgálati médiáktól az alábbi, két nappal ezelőtt Önökhöz eljuttatott első sajtóközleményünkbe foglalt állásfoglalás 4. pontjának vágatlan közreadásáért. Különös tekintettel kérjük ezt a megyei hírlap hálózatra, a közszolgálati televíziókra és rádiókra (MTV1, MTV2, DUNA, MR1 - Kossuth Rádió) vonatkoztatva.

Egyúttal tájékoztatom Önöket, hogy az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület ezt az állásfoglalást és a korábbi (első) sajtóközleményünkhöz csatolt Alapító Nyilatkozatot és határozatot a mai napon tértivevényes küldeményben adta postára az illetékes közméltóságoknak. Kísérő levél mellékelve esetleges közszolgálati felhasználásra.

Köszönettel:
Dr. Boór Ferenc
Gazdatanácsok Szövetsége titkára
A Gazdatanácsok Szövetsége alapító tagjai (...) egyhangú szavazással kimondják, hogy 
4.    a Gazdatanácsok Szövetsége tiltakozását fejezi ki a jelen folyó Agrárkamarai választással kapcsolatban, azt törvényellenesnek tartja, ezért követeli:

- a választások azonnal felfüggesztését és 
- új választási szabályzat elkészítését, mely biztosítja a demokratikus, alulról építkező agrárkamarai választást, ahol egy tag egy szavazattal rendelkezik, minden tag jelölhet és jelölhető;

Kelt: Kajászón, 2013. év Jégbontó hava Gyertyaszentelő Boldogasszony napján (február 2-án)
 
Levél az Alapvető Jogok Biztosának az agrárkamarai választásnak nevezett eljárásról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése