2013. február 16., szombat

Levél a Gazdatanácsokhoz: A Gazdatanácsok márciusa - Küldöttértekezlet

Tisztelt Gazdatanács Tagok!
Kedves Barátaim!

Először is hadd köszönjem meg az alakulógyűlésünk óta hozzánk beérkezett tisztázó küldeményeiteket, bizalmatokat bennünk.

Kérlek Benneteket, hogy kövessétek az egységes elvek rögzítésével mellérendelt szövetségben megalakult Gazdatanácsok Szövetsége hivatalos honlapjának híreit, mint az egyetlen hiteles honlapot, amely csakis és csakis a Ti általatok elfogadott alapelvek szerint működik. 

Az alakulógyűlés jegyzőkönyveként szolgáló felvételeket itt tekinthetitek meg. 

A fentiek szellemében eljáró Gazdatanácsok tagjai csupán a Szövetségnek.

Akik másképp cselekszenek, mást is teremtenek. Akik pedig ezzel ellentétesen - járási, vagy megyei vagy bármilyen szervezethez rendelve másítják meg az iratokat - járnak el, azok nem Gazdatanácsok, csupán használják e nevet az Alakulógyűlés által egységesen elfogadott alapelvektől lényegesen eltérő céllal.

Ennél is súlyosabb azok vétsége, akik részt is vettek az egyhangú szavazásban, s mégis elhallgatják a gazdák előtt a kajászói Szövetséget, sőt, az ott elfogadott iratokat megmásítva alapítanak Gazdatanács néven (járási, megyei, vagy bármilyen) szervezetet, vagy nem tájékoztatják az elfogadott gazdatanacs@gmail.com címen a Szövetséget az alakulásról vagy nem adják le jegyzőkönyvük másolatát, amellyel a tagokat elválasztják a teljes tájékoztatás lehetőségétől és képviselőik elfogadottsága bizonyítatlan marad.

Mint tudjátok, az Alakulógyűlés egyhangúlag döntött, hogy csak és csakis egyfajta Gazdatanácsot ismer el; azokat, akik 
  1. 2013.02.02. után már csak az elfogadott Bejelentő iratot használják, s az első adandó alkalommal ezt adják be, ha bármely levélben vagy ügyben kapcsolatba lépnek újra az érintett polgármesterrel és jegyzővel https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dUmQwSi1XNDhlanc/edit
    és 
  2. az alakuló, avagy a tagok bővítéséről szóló jegyzőkönyvük is ezt az iratot erősíti meg, azzal összhangban van (minta: https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dakQ2Z3RTS3lpQ0k/edit),
  3. s a bejelentő iratok átvételt igazoló aláírással ellátott példányainak és a jegyzőkönyv másolatát elküldik e hivatalos és személyes felelősségemmel kezelt és visszaélés mentességet vállalt gazdatanacs@gmail.com címre. 

Ellenőrizzétek, hogy milyen függőben lévő elmaradásaitok vannak, itt:
http://gazdatanacs.blogspot.hu/p/blog-page_9.html 

Aki ezen a honlapon, mint Gazdatanács nem szerepel, azt nem ismerjük el, mint Gazdatanácsokat, mivel a fentieket nem teljesítve megosztó, önállóskodó "hatalmi játékba" kezdtek. Magatokon kívül senkit, de senkit ne fogadjatok el képviselőtöknek. Az érintett polgármestereken, jegyzőkön és az általatok megválasztott titkár személyes felelősségével kezelt gazdatanacs@gmail.com címen kívül senki, de senki kezébe ne adjatok se Bejelentő irat másolatot, se Jegyzőkönyv másolatot, eredetit meg végképpen ne!

Amennyiben a települési címer jeletek alatt ? szerepel, az hiányzó adatszolgáltatást jelent, azaz a P: polgármesteri bejelentő irat, J: jegyzői bejelentő irat hiányát jelenti, JK: jegyzőkönyv hiányos, vagy nem is érkezett a címünkre.

Jegyzőkönyv nélkül a Gazdatanács függő, tehát mindaddig, amíg a választott képviselőt választó tagságot nem igazoljátok hiteles elérési adatokkal, addig a Gazdatanács alakulásáról szóló Gazdatanács néven történt bejelentéseteket mi érvénytelennek tekintjük.

A március 2.-i Küldöttértekezleten csakis a címeretek alatt "teljes jogú" bejegyzéssel ellátott Gazdatanácsok élhetnek képviselőiken keresztül szavazati jogukkal.

Ajánlom figyelmetekbe, hogy egyénileg is lehet csatlakozni a Gazdatanácsok Szövetségéhez:
https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4daEhQSkZOaERsd2c/edit 

Természetesen, az egyéni tagok csak akkor tudják képviseltetni magukat a Gazdatanácsok Szövetsége Küldöttértekezletén, ha Gazdatanácsba lépnek, azaz, ha képviselőjükön keresztül szavaznak a Küldöttértekezleten. Addig csak az Alakulógyűléshez hasonló, előreláthatólag igen ritkán rendezett Szövetségi Gyűléseken, vagy azzal egyenértékű Szövetségi Szavazáson tudnak szavazati jogukkal élni. Mindamellett, mint kezdeményező és teljes tájékoztatáshoz jutó tagok önállóan segíthetik a még el nem ért települések Gazdatanácsainak megalapítását és/vagy ügyünket!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy mint választott titkárotok, a jogi képviseletetekkel általatok megbízott Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület elnök asszonyával, Marikával vállvetve és teljes egyetértésben, mindent megteszünk azért, hogy elvszerűen és következetesen kitartsatok és kitartson minden érintett azon döntéseitek mellett, amelyeket az Alkulógyűlésen hoztatok, és az azzal szemben haladó megosztókkal szemben minden lehetőségünkkel élve a leghatározottabban fellépünk.

Olvassátok el vonatkozó híreinket: 

Tesszük ezt "csupán" a gazdák, a falu, a vidék, az egészséges város, a magyar föld, a magyar nemzet és - nem utolsósorban - családjaink, hozzátartozóink és sorstáraink jól felfogott védelmében, minden ellenszolgáltatás, pártpolitikai és hatalmi szándék nélkül, amelyre legfőbb bizonyítékotok legyen, hogy az Egyesület és szoros szövetségese, a Fejér Szövetség nem indul a 2014-es választásokon, tehát semmilyen választási esély nem érinthet minket az ügy érdekében hozott döntéseinkben. Csak és csakis az ügy érdekes!

Lett légyen bárki a választás győztese, a Gazdatanácsok mondhassanak nemet, ha egy hatalmi szándék ellentétes a gazdák, a falu, a vidék, a magyar nemzet érdekével!

Minthogy egyikőnk sem választott képviselője egy Gazdatanácsnak sem, szavazati jogunk sem lesz a Küldöttértekezleten, tehát bízhattok teljes pártatlanságunkban is a kifejezés elvontabb, általánosabb értelmében.

Aki bizonytalan volna ebben, annak javaslom, hogy tekintse meg a Fejér Szövetség honlapjának Rólunk rovatát, hogy mit és hogyan is tettek és tesznek a fejérek az elmúlt 3 évben:
http://fejerszovetseg.blogspot.hu/p/rolunk.html 
különös tekintettel a Kajászói Gazdatanácshoz, majd felhívásunkhoz és most a Gazdatanácsok Szövetségéhez vezető teljes történetre: 

Találkozunk 2013. március 2-án Kajászón! 

Baráti összetartással és rendíthetetlen bizalommal az ősi erényben,
tisztelettel:
Dr. Boór Ferenc
az egységesen (székiség elvén) szerveződő
Gazdatanácsok Szövetsége választott titkára 

Önrendelkezést a Gazdatanácsoknak                         Önrendelkezést Székelyföldnek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése