2013. február 13., szerda

A Gazdatanácsok Szövetsége titkárának és jogi képviselőjének közleménye

Tisztelt Gazdatársak! Tisztelt Gazdatanács Tagok! Tisztelt Szövetségesek!

Több helyről is kaptunk üzeneteket, hívásokat, hogy önjelöltek arra kérhetnek Benneteket, hogy nekik vagy nekik is küldjétek el a Bejelentő irataitok és jegyzőkönyveitek másolatait. Sőt, olyan jelzést is kaptunk, amely szerint az eredeti, tagok által is aláírt jegyzőkönyveket gyűjtöttek be Komárom-Esztergom megyében.

FIGYELEM! VIGYÁZAT! JÓHISZEMŰSÉGGEL VISSZAÉLÉS VESZÉLYE TISZTESSÉGTELEN ESZKÖZÖKKEL!

Senkinek nincs joga a Gazdatanácsok Szövetségére, Gazdatanácsokra, vagy bármire hivatkozva úgy begyűjteni eredeti aláírás példányokat, hogy semmilyen biztosítékot nem nyújtanak, s nem kaptak semmilyen felhatalmazást az adatok védelmére. Aki ezt kéri Tőletek, az nem a 2013. február 2-án megalakult Gazdatanácsok Szövetsége által elfogadott módon jár el, ráadásul Kajászó által hitelesen csengő neveteket (Gazdatanács) felhasználva, de Kajászó Gazdatanácsát fel nem vállalva.

A saját önrendelkezését senkinek át nem adó hiteles Gazdatanácsok Szövetsége hivatalos honlapja: http://gazdatanacs.blogspot.com és hivatalos @-levél címe: gazdatanacs@gmail.com,
amelyet a Gazdatanácsok Szövetsége 2013. február 2-án megválasztott titkára kezel azzal a teljes (személyes) felelősséggel, hogy az érintettek belegyezése nélkül, semmilyen adatot harmadik félnek nem ad ki semmilyen célra sem.

Véletlenül sem az eredeti példányokat (!), hanem az egységesen elfogadott (a címzettek átvételt igazoló aláírásaival ellátott) Bejelentő iratok és a megalakulásról szóló jegyzőkönyvek MÁSOLATAIT és csakis és csakis a Gazdatanácsok Szövetsége alakulógyűlésén elfogadott gazdatanacs@gmail.com címre küldjétek el! 

Saját magatokon és e címen kívül senki más kezébe ne kerüljenek (főként a jegyzőkönyvek), ha nem akarjátok, hogy a jóhiszeműségetekkel visszaélhessenek!

Bármilyen terjesztői honlap segítő szándékkal sem a Gazdatanácsok Szövetsége hivatalos honlapja, főként nem, ha nem is ad tájékoztatást a megalakulásról és elhallgatja a fenti tényeket. A Gazdatanácsok Szövetsége következetesen kitart pártsemleges vidékstratégiája mellett a székely székek mintájára alulról szerveződő és mellérendelt szerveződésen keresztül.

A pillanatnyi földvédelem érdekében hajlandó együttműködni minden jó szándékú és hiteles, szervezettel, társadalmi, közéleti szereplővel, de hamisítókkal, gazdákat megosztókkal, ügyünket elárulókkal soha.
 SOHA!

Tisztelettel a Gazdatanácsok Szövetsége nevében:
Dr. Boór Ferenc, választott titkár                                 Tamási Béláné, megbízott jogi képviselő

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mNNy0K1IH14

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése