2013. február 13., szerda

Csatlakozz az egységes Gazdatanácsok Szövetségéhez!

Gazdatársak és szövetségeseik!
Csatlakozó nyilatkozat
Ismeretcsomag
Amennyiben tudtok segíteni abban, hogy ne széthúzó és szervezetesdit játszadozó Gazdatanácsok alakuljanak a településeken, akkor bátran csatlakozzatok az egységes, pártsemleges, alanyi jogon, mellérendelten és szigorúan alulról építkezve növekvő Gazdatanácsok Szövetségéhez, a Kajászói Gazdatanács által fémjelzett önfeláldozással és tisztességgel létrejött szövetséghez!  

Segítsétek az önrendelkezés és érdekvédelem megalapozására létrejött Gazdatanácsok Szövetsége bővülését!

Ne támogassátok a szerveket és szinteket előre bebetonozó mozgalomnak álcázott huszadrangú szervezetek építését, főként ne azokat, akik a Kajászó áldozatában szerepet vállalók hátán, de a Kajászón megalakult Szövetséget, a Kajászói Gazdatanácsot megtagadva, elhallgatva kívánnak most a gazdák élére állni ám az általunk kidolgozott iratokat, elveket, leveleket, felhívásokat meghamisítva! 


Most a települési gazdatanácsok szaporítása és nem a vízfejű, arctalan, önjelölt térségi (járási, megyei, .. és ki tudja még, mi a fittyfenének nevezett felső szervek) alapítása a cél. Szomszédos települések természetesen bátran lépjenek szövetségre akár feles, harmados, ... Gazdatanácsokba szerveződve. Szépen, nyugodtan, titulusok és posztok és minden rákfene nélkül, türelmesen, élve a jószomszédi lehetőségekkel!

Csatlakozzatok bátran a Gazdatanácsok Szövetségéhez! Csatlakozzatok most, ne késlekedjetek! Alapítsatok Gazdatanácsokat a fenti képek alatti feliratra kattintva letölthető egységes alapismeretekre (iratokra) alapozva következetesen és elvszerűen, tisztán, egyenesen!

Dr. Boór Ferenc, Gazdatanácsok Szövetsége titkára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése