2014. január 31., péntek

Nincs más út, mint Rendszerváltás pártatlanul

Kedves Gazdák és a Gazdatanácsok Szövetségét pártoló Honfitársak!

Akinek egészsége megengedi és szívének, lelkének teljes erejével hisz Rácz Sándor üzenetében, hogy

http://www.youtube.com/watch?v=S_zuuQb0TSI"Nincs olyan politikai erő a világon, amelyik olyan jogosítványt kap, bármilyen párt legyen,(...) hogy egy népet az életfeltételeitől fosszon meg! Ne higgyetek politikának, ne higgyetek pártoknak, ne higgyetek államnak, mert ezt az ügyet, Nektek, a szántó, vető, földművelő népnek kell rendezni ahhoz, hogy emberi tisztességgel újra magyar életet lehessen teremteni a rónán!"
(Részlet Rácz Sándor beszédéből, Szolidaritási Nagygyűlés, Kajászó, 2012. december 1.)

az ott lesz Kajászón holnapután, Vasárnap, hogy
támogató kezet nyújthasson az egységes elvek mellett Gazdatanácsokba szerveződő gazdáknak! Értsd: nem valakik, nem kormányok, nem pártok ellen, vagy azokért, hanem
ÖNMAGUNKÉRT, CSALÁDJAINKÉRT, FALVAINKÉRT, FÖLDJEINKÉRT, A MAGYAR VIDÉKÉRT, mert
"Ha nincs földet művelni akaró ember, akkor nincs magyar falu.
Ha nincs magyar falu, akkor nincs magyar vidék.
Ha nincs magyar vidék, akkor nincs magyar nemzet.
Ha nincs magyar nemzet, akkor nincs Magyarország.
"

(Részlet a Lánchíd Rádió 2013.01.06.-i Kulissza műsorában elhangzottakból)
 
http://www.youtube.com/watch?v=VQQ3IOO-X-o

A vasárnapi Sorsdöntő Nagygyűlésünk előtt másfél nappal néhány fontos tudnivaló az eseményről:
1.) BEJELENTKEZÉS MÁR 10 ÓRÁTÓL
A várható nagy létszám miatt kérlek Benneteket, hogy ne 11:00 óra előtt néhány perccel érkezzetek. Részvétel a rendezvényen csak a helyszíni bejelentkezési ívek kitöltésével lehetséges (az adatokat - természetesen - csakis a Gazdatanácsok Szövetsége titkársága kezelheti és a bejelentkezők hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem továbbíthatja)


2.) MINDEN GAZDATANÁCSOK SZÖVETSÉGE TAG SZAVAZHAT
A rendezvény zárásaként döntést kell hozzunk több súlyos kérdésben, ezért a szavazati jogosultságot a titkárság nagyon komolyan ellenőrzi.
A gazdatanacs@gmail.com címre még le nem jelentett, de időközben valamely Gazdatanácshoz csatlakozott vagy egyénileg a helyszínen csatlakozni kívánó tagok az egyéni csatlakozási nyilatkozat kitöltésével, vagy a csatlakozását igazoló Gazdatanács jegyzőkönyv másolatának leadásával kaphatnak szavazati jogot. (A helyszínen képviselőitek által ellenőrizhető minden Gazdatanács tagnévsora, azonban - biztos, ami biztos - jegyzőkönyveteket vagy másolatát nem árt hoznotok!)
Az állásfoglalás jellegű határozatainkat - természetesen - minden jelenlévő, mint pártoló támogathatja nevével és aláírásával a bejelentkezéskor kitöltött jelenléti íven távozáskor elhelyezett "T" megjelöléssel (az eddigi nagygyűléseinken alkalmazott szokásos eljárással).

Egyúttal tájékoztatlak Benneteket azon további eseményekről, ahol a Gazdatanácsok országos elterjesztése érdekében a Gazdatanácsok Szövetsége titkársága személyes közreműködést, részvételt vállalt:

2014. február 8., szombat, 14:00 órától Földvédelmi fórum Kiskunfélegyházán 

2014. február 11., kedd 18:00, Székesfehérvár, Magyar Király Szálló Trónterme, Hétvezér Est - Tanka Endre és vendégei: Magyar sorskérdés a föld- és üzemszabályozás 

2014. február 21., péntek, 8.00-18.00 - „A magyar vidék feltámasztása”, Vidékfejlesztési és mezőgazdasági konferencia, Keszthely, Balaton Színház, Fő tér 3. 

2014. február 22., szombat, 15.00 órától - „Mindenünk a föld, Mezőgazdasági konferencia és lakossági fórum, Tüskevár, Művelődési ház

A keszthelyi programra sürgősen várjuk azon gazdák jelentkezését, akik kereskedelmi célú avagy helyben fogyasztható termék- vagy élelmiszer bemutatóval is részt vennének a konferencián (helypénz nincs, szállás előzetes bejelentkezés esetén biztosított) - jelentkezni lehet a gazdatanacs@gmail.com @-levél címen

Baráti és honfitársi összetartással:
Dr. Boór Ferenc titkár
Gazdatanácsok Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése