2014. január 14., kedd

Folytatódik a bábonymegyeri per

Tisztelt Sajtószerkesztőség!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy holnap,

2014.01.15-én 10.00 órától
a Kaposvári Megyei Bíróság (Kaposvár Bajcsyi Zs út  3. I. em. 116.)

másodfokon az első tárgyalást tartja
a Magyar Állam nevében eljáró NFA, mint felperes által Gál Ferenc bábonymegyeri gazda, mint alperes ellen a múlt évben indított perében.

Mint ismeretes, a Siófoki Bíróság első fokon a felperes keresetét jóváhagyva utasította az alperest, hogy a lakhelye mellett fekvő 1,5 hektár területet, amit már 18 éve mindenki tudtával kitakarított és használatba vett, hagyja el.

Az ügy érdekessége, hogy az évenkénti határbejárások kapcsán az NFA és más illetékeseknek mindaddig nem tűnt fel, hogy miért is tartja bekerítve, tisztán és rendben az alperes ezt a területet, míg a helyi gazdákból alakult Gazdatanács panaszt nem tett (akasztófa állítás) az agrárkamarai választásnak nevezett vezetői kinevezések és az NFA földbérleti pályázati gyakorlat ellen, majd Ágh János, helyi önkormányzati képviselő és hozzátartozónak botrányos egyedi földbérleti, sőt, hamarosan még 20 éves földhasználati szerződései ellen.

Gál Ferenc a tárgyalás után a Kapos Hotel különtermének kávézójában 13 óra 30-tól tart sajtótájékoztatót, ahol személyes bejelentést is tesz az országgyűlési választásokra vonatkozóan.

Tisztelettel:
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése