2013. január 27., vasárnap

Kömlődön a tisztesség öntött tiszta vizet a gyanakvással szennyezett pohárba

Kömlődön kis híján két Gazdatanács alakult!
 

2013. január 26-án Kömlődön mintegy 30 gazda 3 településről összegyűlve hallgatta meg az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület tájékoztatóját a települési gazdatanácsok szervezéséről. Jelen volt a Kajászói Gazdatanács legifjabb tagja és a Fejér szövetség elnöke.

Böcsödi Gergely, Kajászó
Balról a 2. a Fejér Szövetség elnöke,
jobbról a második a szóvivő
Tisztázták a kósza híresztelők által terjesztett zavarokat is és az előző napokban szervezésbe kezdett kömlődi gazdák a fórumon résztvevőkkel egyesülve a mai napon véglegesítve a tanács listáját megalakították a Kömlődi Gazdatanácsot és megerősítették Csóti István Csabát és Keszler Sándort, mint képviselőjüket.

Gratulálunk nekik!

Remélhetőleg vasárnap megalakul Gárdony Gazdatanácsa is. Kocs község hétfőn választja meg képviselőjét.

A fórumon kiderült, hogy több gazdatanács is alakult már a térségben, amelyek még nem juttatták el listájukat a gazdatanacs@gmail.com címre.
 
Figyelem!

2013. február 2-án, az Országos Szövetség (nem szervezet!) megalakításakor csak azok szavazhatnak és választhatók képviselői és főszervezői tisztségekre, akik valamelyik Gazdatanács tagjai egyben. Feladatuk a Gazdatanácsok elismertetése. Felhatalmazásuk csupán erre, nem többre terjed. Nem feljebbvalók, csupán a gazdatanácsokért képviseleti munkát térítésmentesen (önerőből) vállalók!

Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület - Fejér Szövetség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése