2013. január 28., hétfő

Figyelem! A székiség gyökere a szék, s helye a székhely, nem felső szerv

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!
 
Az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület és a Fejér Szövetség közleményben fordul minden gazdatanács taghoz és minden gazdához, akik gazdatanácsot alapítotok.

Nem kötelező sem a jegyzőkönyvre, sem a bejelentő iratra rávezetni, ha nem akarjátok február 2.-ig, hogy az országos képviseletet addig is lássa el az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület. Ennek nincs jelentősége. Az, hogy Kajászó Gazdatanácsa mintájára Ti is kéritek vagy sem e védelmet, nem jelent gondot. Ti döntitek el!


AZONBAN ÖNJELÖLTEK, ÖNHATALMÚLAG EL KEZDTEK BENNETEKET ELBIZONYTALANÍTANI! EL KEZDTEK SAJÁT HATÁSKÖRBEN, SAJÁT SZERVEZETET ÉPÍTENI! JELLEMZŐEN: AZ ÁLTALUK ELBIZONYTALANÍTOTT GAZDATANÁCSOKRÓL NEM IS TUDUNK MÁIG SEMMIT. MINDENKI MEGTUDHATJA, HOGY ÁLDOZATUL ESETT-E ENNEK ABBÓL, HA NEM LÁTJA MAGÁT AZ ALÁBBI OLDALON, pedig már rég megalakultak:
http://gazdatanacs.blogspot.hu/p/blog-page_9.html

A gazdatanácsok alakulásának sikerén felbuzdulva máris ellen- és rászervezés ütötte fel a fejét a szervezésben, holott éppen az ad hitet a sokszorozódáshoz, hogy mielőbb hírt adjunk egymásnak a megalakulásokról, hogy nyíltan, összefogva, egymást tájékoztatva alapítjuk meg a helyi gazdatanácsokat, nem az, hogy látatlanul szervezkedünk.

Gazdák! 

NEM SZERVEZETET ÉPÍTÜNK! SZÖVETSÉGET KÖTÜNK KAJÁSZÓN! MELLÉRENDELT GAZDATANÁCSOK SZÖVETSÉGÉT, MELY ALULRÓL, SZERVESEN ÉPÜL. SENKI NEM TALÁLJA KI ELŐRE SZÖVETÉT, SENKI NEM RENDELKEZIK A GAZDATANÁCSOKRÓL EMITT, VAGY AMOTT "FELÜL" VAGY "LEGFELÜL". A FELEK DÖNTIK EL, HOGY KI KIVEL LÉP SZÖVETSÉGRE AZ ORSZÁGOS SZÖVETSÉGEN BELÜL, HOGY KI KIVEL SZERZŐDIK, HOGY KÖZÖS ÜGYEIKBEN KI RENDELKEZIK AZ ÁLTALATOK (GAZDATANÁCSOK ÁLTAL) LÉTREHOZOTT FELES, HARMADOS, ... AZAZ SZERZŐDÉSES GAZDATANÁCSOK KÖZÜL. 

Mindenki magát képviseli. Mindenki, aki egy Gazdatanács tagja, egyetlen szavazattal rendelkezik majd az Országos Szövetség alakuló gyűlésén! Senki nem szavaz senki helyett.

Senki nem kapott felhatalmazást, hogy rajtatok kívül jegyzőkönyveket, iratokat vagy adatokat gyűjtsön. Az a Ti igazolásotok, hogy megalakultatok, tehát másolatát, vagy eredetijét hozzátok magatokkal az alakuló gyűlésre vagy a másolatát küldjétek el a gazdatanacs@gmail.com címre, hogy értesíthessünk Benneteket, amiről csak tudunk. Az országos gyűlésen döntünk arról, hogy ezen adatokat ki kezelheti, de szigorúan bizalmasak, tehát ahhoz a Ti felhatalmazásotok nélkül nem juthat senki!

Amennyiben annak ellenére, hogy az egész kezdeményezés Kajászó Gazdatanácsa, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület és a Fejér Szövetség önzetlenül és minden hátsó szándék nélkül kidolgozott és szervezett felhívásából indult, de Ti mégis bizonytalanok lennétek bennünk, az bocsánatos, ám megbocsáthatatlan, ha az önrendelkezésetekről lemondotok.

Nincs sem járási, sem megyei szervezet! Nincs felettes szerv! Nincs felhatalmazva senki arra, hogy bármilyen szervezetet kezdjen építeni. Aki ezt teszi, az nem közülünk való, az meg akar Benneteket téveszteni! Aki ezt teszi, az nem a Gazdatanácsok Országos Szövetségét építi!

Kajászón minden világos lesz! Gondolkozzatok!

ÖNRENDELKEZÉS! ÖNKORMÁNYZATISÁG! 

Minél többen jöjjetek Kajászóra, február 2-án 14 órára, az országos alakuló gyűlésre! Ott minden világossá válik és minden elválik attól, amitől el kell most már választani!

Bizalmam az ősi erényben:
Dr. Boór Ferenc
Kajászó és a Fejér Szövetség szóvivője
+36302038648

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése