2013. március 1., péntek

Válasz a frissensült mozgalmároknak

A Gazdatanács fogalma Kajászón született, s attól elválaszthatatlan, bárki, bármit is erőltet! 

Válasz azoknak, akik önmagukkal beszélgetve már önmagukkal egészen egyetértenek:Ha a dán traktoros tudja, hogy hogyan működik az egyetértési jog, akkor a magyar gazda miért ne akarná tudni ezt? Fél? Vagy arctalanul, ismeretlenül szeretné ezt?
 
Arctalanul nem megy! Felemelt fejű, önrendelkezni , egymást is megismerni vágyó, egymásért is kiállni képes emberek kössenek egymással szövetséget, ne képviselők, avagy ismeretlenekre hivatkozó emberek! Nem kell a MAGOSZ-ból még egy, de még egy fél sem. Ennél rövidebben elmagyarázni ezt már nem lehet.
Aki pedig a felvételen beszélt, az Boór Ferenc, gépészmérnök, a Gazdatanácsok Szövetsége titkárává választott jóember. Arccal, nem képviselőként, tehát nulla szavazati joggal rendelkezve majd a március 2.-i kajászói küldöttgyűlésen. 

Ezt üzenjük Fejér megyéből mindenkinek, akinek a Gazdatanács név annyira megtetszett, hogy képtelen választani magának egy másik nevet, de neki Kajászó sem kell, tagság sem kell, hanem a Gazdatanácsok érdekében tenni akaró gazdák Szövetsége helyett, valami arctalan - juszt is Gazdatanács nevű - csapatok laza hálószerű együttműködése kell. Nem gyanús ez senkinek? Nem emlékeztet ez senkit semmire? Nincs a "Nemzeti Agrárkamara" tele már ilyenekkel?
 
Tamási Béláné

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése