2014. április 3., csütörtök

Egyre többen, avagy eggyel többen szövetségesi szerződésben

Eggyel több gazdatanács, eggyel több megye és eggyel több országgyűlési képviselőjelölt áll már szövetségesi szerződésben.

"Fogadom, hogy minden cselekedetemmel a Magyar Nemzet gyarapodását és felemelkedését szolgálom. Isten engem úgy segéljen!" – hangzott a képviselőjelölti eskü befejező szakasza 2014. április 3-án du. 14 órakor, Fehérvárott.

Gál Ferenc, bábonymegyeri gazdával (Somogy megye 4. vk), az LMP jelöltjével bővült azon jelöltek köre, akik nemcsak ígérnek, de polgárjogi szerződésben vállalták, ha megszegnék a szerződést, akkor a velük egyidejűleg aláíró tanúk képviselőjének jövőbeni bizonyító bejelentését a saját lemondó nyilatkozatukként fogadják el.

Korábban adtunk hírt arról, hogy 2014. március 30-án Vérteskethelyen Szabó Mihály, a Jobbik jelöltje (Komárom-Esztergom megye 3. vk), míg Fehérvárott Bálint Zoltán, a Haza Nem Eladó mozgalom jelöltje (Fejér megye 1. vk) és ifj. Gottlóz Tibor független jelölt (Fejér megye 5. vk) írta alá a szerződést (https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dVmhHXzB1N1ExT2c).


Az esemény emelkedettségét fokozta, hogy éppen előtte érkezett a hír Püspökszilágyról, az első Pest megyei Gazdatanács megalapításáról, mellyel már 12 megyére terjed a Gazdatanácsok jelenléte.

A vérteskethelyi esemény felvétele itt:
további részletek itt:
a 4 képviselő bemutatkozása itt:
míg a 4 évvel ezelőtti eskü itt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése