2013. június 3., hétfő

Levél az ún. "civilekhez"

Az utolsó esély: FÖLDVÉDELEM!
Nem követelés, hanem kötelezettség. Nyílt, egyenes kiállás és tettek helyben, nem csupán egyszer-egyszer egy-egy helyen és időben!

Tisztelt Fidrich Úr!

Kérem, továbbítsa csatolt levelünket és meghívásunkat minden szervezetnek, akik a helyi gazdák döntési jogával egyenértékű hatáskörével értenek egyet minden települési birtokpolitikai kérdésben és együttműködésre törekszenek a már megalakult települési gazdatanácsok tagjai által 2013.02.02-án Kajászón megalakult Gazdatanácsok Szövetségével!

 

Előre is köszönettel:
Dr. Boór Ferenc
Gazdatanácsok Szövetsége titkára

Tisztelt Honfitársaink!

Tisztelt "civil" szervezeti tagok és képviselők, kik a földtulajdon magyar nemzeti kézben tartásában és a magyar családi, kis és középgazdaságok szövetkezésével létrejött szerves gazdálkodásban látták és látják a földkérdések és -törvénykezések megoldását, s ennek érdekében cselekedni is hajlandók.

 

Teljesen világos, hogy a megoldáshoz már messze nem elegendő egy, vagy sorozatos, jelentős, vagy tömeges tüntetés Budapesten, vagy esetleg néhány nagyvárosban, még ha figyelemre is méltatja azt, vagy az azokon szereplőket a jelenlegi kormányzat. A megoldás abban rejlik, hogy olyan erővé válik a gazdák összefogása (szövetsége), sőt, az azzal nyíltan együttműködő társadalmi szervezetek összefogása, amely a mindennapokban képes bármilyen kormányzatot megállítani, mikor faluromboló, életellenes, vagy törvénytelen döntéseket erőltet.
 

Kérjük, fogadják el meghívásunkat a Gazdatanácsok Szövetsége június 8.-i Gazdagyűlésére, melynek célja a nemrég elhunyt Rácz Sándor által utolsóként elnökölt Földvédő Mozgalom újjászervezésén és a Gazdatanácsok Szövetsége cselekvési programjának tisztázásán túl a szélesebb társadalmi összefogás lehetőségeinek megvitatása annak érdekében, hogy pártállástól független, avagy inkább pártok feletti társadalmi fellépést és ellenőrzést teremtsünk Magyarország újkori történelmének talán legsúlyosabb következményeivel fenyegető jelen és mindenkori állami földtörvénykezési és -haszonbérleti döntések és a végrehajtási gyakorlat felett.
 

Az események vészjósló gyorsaságára való tekintettel kérjük részvételi és hozzászólási szándékukat (az ebédként tervezett menüválasztással együtt) legkésőbb június 6-án csütörtök estig jelezzék!

Sorsközösségi összetartással:

Tamási Béláné, képviselő
Dr. Boór Ferenc, titkár

Izsákra hívja Gazdagyűlésbe a Gazdatanácsokat a helyzet és a Földvédelem


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése