2015. május 13., szerda

Határokon átívelő szolidaritás a kajászói közemberrel

Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Szerkesztőség!

Felhívásunk hatására nem várt gyorsasággal indult el az 1000Ft-os hozzájárulási akció az "NFA kontra kajászói közember" perének költségeihez. Számos értesítés érkezett azonban a Fejér Szövetséghez magyar testvéreinktől külföldről, Ausztráliából, Kanadából, az Egyesült Államokból, Svájcból és Németországból is, hogy adjuk meg az átutalási számlaszámot a külföldről teljesítéshez szükséges teljes adatokkal is.

A Magyarok Világszövetsége által továbbított közleményünkkel együtt javítva és nagy bizakodással teszünk eleget e kérésnek. 

Fejér MAG Egyesület OTP bankszámlája: 11736006-20401159
külföldről:
OTP BANK NYRT É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ
HU8000 Székesfehérvár, Ősz u. 13.
IBAN HU65 11736006-20401159-00000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Honfitársi és testvéri összetartással:
Dr. Boór Ferenc
Fejér Szövetség
MVSZ Fejér Megye
Gazdatanácsok Szövetsége

Tisztelt Honfitársak!

http://www.noltv.hu/video/4686.html
 A képre kattintva:
Őszi szántás Kajászón 2012.11.11-én
Eljött az idő, hogy sok ezer ember 1000-1000 Ft-jával álljunk ki a gazda mellett, aki nemcsak díszelgett, de szántott és vetett is a közért, a törvényességért - maga ellen kihívva a hatalmat - a traktorjával!

Jogerősen ítélte közel másfél millió forintos kártérítésre Böcsödi Gergely kajászói gazdát a másodfokon eljáró Székesfehérvár Járási Bíróság azért, mert 2013. április 19-én tüntetésképpen gyomtalanította és be is vetette napraforgóval a Kiss Árpádnak korábban titkoltan (a "Tavaszi vetés" akció után azonban már bevallottan) törvénytelenül odaítélt 8194 aranykorona értékű szántóból a Kajászói Gazdatanács által még 2012 őszén körbekerített, a törvényes mértéken felüli 2194 AK (64 hektár) részét.

A képre kattintva:
Tavaszi vetés Kajászón 2013.04.19-én
Az NFA kára nulla volt, azonban nemcsak neki, de Kajászótól Martonvásárig, a budapesti őrző-védőtől a mezőfalvi vetésgyilkolókig mindenkinek haszna származott Böcsödi Gergely kiállásából. Gergő kára azonban összesen 3 millió forint lett. Másfél millió volt a vetés költsége, most másfél millió a kártérítési összeg és a fellebbezési költség összesen. Amennyiben van a honfitársak között, aki - a legkevesebbet is adakozva, de ezzel mégis kifejezve együttérzését - utalni szeretne a gyűjtő számlára (azaz a kajászói közember küzdelmére), akkor

a közleményben "Szolidaritás Kajászó"-t írva az alábbi számlaszámra utalhat
belföldről:
 Fejér MAG Egyesület OTP bankszámlája:

11736006-20401159

külföldről:
OTP BANK NYRT É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ
HU8000 Székesfehérvár, Ősz u. 13.

IBAN HU65 11736006-20401159-00000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Természetesen folytatjuk a küzdelmet azután is, hogy kifizettük a pénzre éhes NFA-t mind az NFA elleni perben, mind pedig ebben az ügyben. Alkotmányjogi panasszal élünk és Strasbourgba visszük mindkét pert (azt is, amelyben az Összefogása Magyar Földért és Vidékért Egyesület perelte be a két törvénytelen társtettest, az NFA-t és Kiss Árpád tetőfedő, nádarató vállalkozót). S, ha egyszer eljutunk strasbourgi döntéssel a kártérítésig, minden befizetőnek kérés nélkül visszautaljuk a felajánlását, talán egy baráti találkozó keretében, hiszen amit Gergő és édesanyja végigcsinált ebben az ügyben, nem akármilyen példája annak, hogy hogyan állhat ki az ember - nemcsak magáért, hanem - a szülőföldjéért, szülőhelyéért és az ott élő gazdálkodó sorstársakért.

Bírói értetlenség?
Mesterkélten visszafogott felfogó képesség?
Mi közük a kajászóiaknak a kajászói földhöz?
Bizonyíték hiányában a feltételezés is elegendő?!
A bűnpártolás vádja alól kaphat-e valaki felmentést?

Ezen kérdésekre a válaszok a Fejér Szövetség honlapján közölt részletesebb sajtótájékoztató hírben olvashatók (az alábbi csatolóra kattintva).

Elképesztő bírói értetlenség az NFA kontra kajászói közember perben

Tisztelettel:
Dr. Boór FerencFejér Szövetség szóvivő
Gazdatanácsok Szövetsége titkára
MVSZ Fejér Megyei Szervezet elnöke

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
8636/150511


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat híre alapján a
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése