2014. május 23., péntek

A mai döntés: már szégyenteljes jogszolgáltatás

A Kúriához fordulnak a gazdák képviselői a törvénytelenség felszámolása érdekében
 
Tisztelt Szerkesztőségek!
Tisztel Honfitársak! 

Az Igazság Perében született mai döntéssel végképp bebizonyosodott, hogy a jogszolgálat a köztudottan törvénytelent is védi, eljárásjogi indokkal, ha kell, de mindenképpen és magas szinten! 

A jogállamiságot már végképp megkérdőjelező példátlanul lesújtó döntést hozott ma a Fővárosi Törvényszék a kajászói gazdákat is tagjai között tudó Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület perében, annak másodfokú tárgyalása után, amelyet a már példátlan és ím már két bíróság által és az NFA által sem vitatott törvénytelenség felszámolásáért indított! Többek szerint az elsőfokú tárgyalás bírói döntésénél is mélyebbre süllyedt és szégyenteljesebb állapotokra világított rá a mai döntéssel a Fővárosi Törvényszék.
Azzal az indokkal utasította el a Fővárosi Törvényszék az egyesület fellebbezését, hogy az egyesület, mivel nem rendelkezik közvetlen anyagi érdekeltséggel a perben, ezért nem perelhetett az ügyben.

Arra kötelezte döntésében a bíróság az egyesületet, hogy az NFA (1. rendű alperes) mellett annak a Kiss Árpádnak (2. rendű alperes) is fizessen ügyvédi költségként 325.000 forintot, aki és akinek képviselője egyik tárgyaláson sem jelent meg, s a mai napig törvénytelenül, egy mindenki által tudottan semmis szerződésre alapozva garázdálkodik Kajászón és vesz fel évente több tíz milliós terület alapú támogatást.

Tisztelt társadalmi szervezetek és azokat képviselő Hölgyek és Urak!
Ettől kezdve lehet azon gondolkodni, hogy van-e értelme érdekvédelmi szervezeteket alakítani?!

Tisztelt társadalmi érdekvédelmi szervezeti tagok!
Ettől kezdve lehet azon gondolkodni, hogy van-e értelme érdekvédelmi szervezeteknek tagdíjat fizetni, ha még olyan ügyekben sem járhat el tagjai érdekében az egyesület, mint egy nyilvánvaló törvénytelenség megszüntetése?!

Szégyellje magát minden ez ügyben érintett felelős tisztviselő, hogy a jogalkotás ide juthatott egy országot, egy társadalmat, hogy megkérdőjelezhető az a jog, ami kötelessége egyben minden állampolgárnak, hogy a nyilvánvaló törvénytelenség ellen minden lehető eszközzel lépjen fel!

Tisztelt Gazdatanácsok Szövetsége tagok!
Amennyiben ezt hagynánk, szégyellhetnénk magunkat mi is. Azonban mi nem hagyjuk ennyiben. A Kúriához fordulunk, mert a tisztesség és igazság kötelez bennünket.

A Kajászói Gazdatanács, Gazdatanácsok Szövetsége, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, a Fejér Szövetség hamarosan felhívással fordul Hozzátok és minden tisztességes magyar állampolgárhoz!

Addig is maradunk bizalommal az ősi erényben:
Dr. Boór Ferenc
Gazdatanácsok Szövetség titkára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése