2014. március 14., péntek

Nem adhatunk jobb tanácsot: alakuljanak sürgősen Gazdatanácsok

2014. március 2.
F e l h í v á s

minden magyar Gazdához, aki településén
-         legalább 5 éve él és
-         legalább 5 éve családi gazdaságban, vagy őstermelőként, vállalkozóként, természetes személyként földet művel, állatokat nevel, zöldséget, gyümölcsöt termeszt, gazdálkodik.

Gazdák, gazdatársaink!

Május 1. után senki nem fogja, nem tudja megvédeni földeteket, országunk földjét, csak Ti, helybéli gazdák, ha kiálltok jogaitokért!

Azonnal alakítsátok meg a Gazdatanácsot, melynek minden Gazda alanyi jogon tagja lehet és a települési Földbizottság gerincét ez kell, hogy képezze, gazdasági társaságok képviselői szavazati jogot nem nyerhetnek!

Megalakulás után a „Gazdatanácsok Szövetsége” honlapról letölthető bejelentőt be kell adni a települési jegyzőnek és a polgármesternek, az átvételi igazolás után pedig küldjétek el másolatban gazdatanacs@gmail.com címre, hogy a Szövetség nyilvántartásba vehesse.

A Gazdatanácsokat még március (legkésőbb április) hónapban meg kell alakítani, hogy a Földbizottságok szervezésekor a jegyzők ne kerülhessenek meg Benneteket!

Minden Gazdának joga, hogy saját településén gazdatársaival dönthesse el, mi lesz a település közigazgatási területéhez tartozó földek sora, szüksége van-e a gyarapodó településnek, az önálló gazdaságot kezdő fiataloknak az esetleg felszabaduló földekre, vagy át kívánják engedni máshonnan jött gazdáknak.

Ez a Gazdatanácsok fő feladata – és ezt csak Gazdatanács döntheti el!
Ebből a bejegyzésből minden tudnivalót letölthettek!

http://gazdatanacs.blogspot.hu/2014/02/gazdak-mi-banatra-vartok-jottmentek.html

Tisztelettel:
Tamási Béláné
Gazdatanácsok Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése